Saturday, June 4, 2011

Esok saya balik!!

Assalamualaikum..
Alhamdulillah, hari nie, insyAllah last day d umah... Tertunai jugak hajat nak balik.. Thax Allah :)
Sok, dah nak balik, bermula lagi 1 lembaran semester baru.. Selamat tinggal semester 5 selamat datang semester 6.. Tak tahu nak komen ape untuk sem baru.. Result? Target? Pointer? Focus?
Penuh debaran bila nak masuk sem baru. Teringat masa mula2 jejak kaki di darjah 1. Bukan main excited nak pegi skolah malamny.. Baju dah iron siap2(Mak la tlg iron, sbb masa 2 xreti lagi nak iron baju). Buku dah susun ikut dalam jadual. Kasut nmpak putih jer, sbb kasut baru. Semua barang baru2. Pensil box, buku, beg, baju dan berbagai lagi mende lah.. sampai bekas air, & bekas makanan pown baru..heheh
Masuk je kelas.. Senyap, nak tegur kawan, segan..hehehe. Erm, ape lagi pas tu ek? lupe dah.. memori yg hampir 15 tahun ditinggalkan..huhuuh

Nie jadual mustRZ sem baru nie..hehe Alhamdulillah, harap2 xde perubahan.. Banyak masa luang~ *Kalau ada masa luang...hahahaha
InsyAllah, sem nie akan ada 5 subject. ENT?? Erm, xterfikir lagi nak wat apa.. Group pon x reg lagi.. bilelah group nak bukak..
Isnin? xde klas, so wat ape? tdo..hahaha xdelah.. banyak mende nak wat. Kene settle awal2.. lau x, t last minute dah jd bz x tentu pasal..
Isnin : Kemas bilik, of cos..hehehe pastue, nak jumpa kaunselor..opps2.. bukan sbb nak kaunseling k.. nak discuss pasal proposal 1 Hari 1 Ukhuwah 1 Bakti.. semoga dipermudahkan.. & 1 lagi proposal, Malam Satu Kepastian, x pasti lagi nak submit tak..hehehe
Esok : Bertolak around, 7 pagi, sampai UiTM insyAllah around 12.30 t/ari.. climax time, sbb lapo...haha plan?? NAk makan gn adek2..
Buddy: ??? sayang.. berat je ati nak balik.. sbb t, syg dah xda..huhuuhu
Hari nie : Bufday comEL.. camat ulang tahUn.. budak kecik rindu kamu tau..hehehe muah3...

Ok, enough entry, t sambung balik...hehehe salam sayang wat semua..muah3.. <3<3<3


Menulis bukan untuk memberi TAHU tetapi ingin mencetus MAHU, agar bergerak menuju MAMPU

2 conteng-conteng:

I am Me! said...

thanks alot! =) hehe~ nk hadiah! hahaha XD

mustRZ said...

I am Me!
Ade hadiah.. tp kamu kene g sarawak la amik... :P

Post a Comment

 
Copyright (c) 2010 Keep The Positive Momentum. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.