Thursday, June 2, 2011

Baby Boy

Assalamualaikum
Heee
Tak tau nak tulis apa malam nie
Anda semua sihat?
Semoga kita sentiasa dalam kasih sayang dan rahmat Allah..
Em.. k, let me share something here
Know what?? Kakak mustRZ baru je deliver baby jumaat yang lepas..hehehe
Baby boy lagi.. suma anak2 dia baby boy.. sian kakak, nak sangat baby girl.. takpe k.. sabar k, tue rezki Allah bagi.. InsyAllah, tue yang terbaik Allah kurniakan :)
Bila rakyat dah ramai kat umah, so, kerja pon bertambahlah..
Alhamdulillah, kuliah x stat lagi..Lau x, xtau la sempat x nak wat assignment+kerja2 rumah..hehehe
Giliran mustRZ?
Lambat lagi kowt..hehehe Kalau dulu, rasa macam dah dekat je.. Tapi tue la, bukan jodoh kan.. Sabar k, lau dah sampai waktunya, mustRZ mesti gitau...hehehe
Neway, insyAllah, ahad nie dah nak balik semula ke kampus.. Bersedia ke???

Mood??? Entah, fall in love kowt..hahahaha melawak jer.. Well, rama2 dah mula terbang..

K, enough entry for today, t mustRZ share lagi k.. Jaga diri semua :)

Menulis bukan untuk memberi TAHU tetapi ingin mencetus MAHU, agar bergerak menuju MAMPU

0 conteng-conteng:

Post a Comment

 
Copyright (c) 2010 Keep The Positive Momentum. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.