Tuesday, December 7, 2010

eDiT foTo conTest




Assalamualaikum...
Alhamdulillah.. after a long time did't write anything here..
Tonight, Allah gave me a chance..
Thanks Allah..

Hummm..
Also, long time did't read any entry from others blog...
& tonight, I start 2 follow again, what had been update..
i found 1 entry.."ediT foTo conTesT"
got it from mieraaziz.blogspot..
=)

b4 that...terms of participate...

1-buat satu entry yang bertajuk "edit foto contest"
dalam entry tu ade pic kat atas tu ..xyah letak kat sidebar (nak letak pun xpe..hehe)
pastu link kan terus kat sini..

2-follow lah blog usang ni (dun woryy dalia akan follow back )

3-ape yg perlu buat?korang edit gambar ikut kreativiti korang masing2...
gambar tu ikut hati korang...nak edit gambar masjid ke,gambar pemandangan ke,gambar korang sendiri,gambar qaseh pun xpe hehehe ~
letak gambar sebelum diedit n selepas di edit...dalam entry kamu tu..
kalau nak gtau kamu gune software ape untuk edit tu pun xpe..xmo gtau pun xpe..gambar ramai2 pun xpe gak !
tapi JUJUR ok..jangan amek gmbar org len pulak...!
xbaik tau..
cth kat bawah


sebeLum


seLepas

4-tag 4 orang

5- tinggalkan link korang kat komen ni ye..snng untuk menterjah ~zaaaasssss meh lah pakat2 juin eh...memeriahkan lagi my first contest ..hee

oh ye ! adiah topup ..jumlah nye rahsia..tgk bajet lau bajet byk..banyaklah !
jgn risau xkurang dr 10hinggit !hehe
pemenang di cari lebih dr seorang !! hehehe

tarikh tutup :
31 DISEMBER 2010
pemenang akan diumukan pada
8 JANUARI 2011

wanT 2 taG

seBuah perteMuan
sprEad tHe Luv
buaTmu saHabaT
coLourS of tuNes

aLL da bezZ 4 aLL yg d tAg..hehehe
that aLL 4 toNight...uppsz...moRning aLready...huek3..
luV u...muaHHH


Menulis bukan untuk memberi TAHU tetapi ingin mencetus MAHU, agar bergerak menuju MAMPU

1 conteng-conteng:

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah..thanx juin n gud luck ye...cantek editing tu

Post a Comment

 
Copyright (c) 2010 Keep The Positive Momentum. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.